070-2401788

Waarom FIDI

Welkom bij Fidi Netherlands!

FIDI Netherlands is al 50 jaar de overkoepelende organisatie van de Nederlandse internationale verhuisbedrijven met het hoogste kwaliteitskeurmerk op dit gebied namelijk het FAIM certificaat (FIDI Accredited International Mover). FIDI Netherlands is onderdeel van FIDI Global Alliance ‘s werelds grootste organisatie van onafhankelijke internationale verhuisbedrijven.

Kies de gekwalificeerde internationale verhuizer

Een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen als u internationaal gaat verhuizen is de keuze van het verhuisbedrijf. De bedrijven die lid zijn van FIDI Netherlands zijn geaccrediteerd door een onafhankelijke organisatie. Daarbij wordt het bedrijf niet alleen beoordeeld op basis van hun vaardigheden, maar ook op hun ethische kenmerken, hun kredietwaardigheid en continuïteit. Deze certificering heet FAIM en is gekoppeld aan het FIDI lidmaatschap.

De bedrijven die u op deze site vindt zijn allemaal lid van FIDI en als zodanig ook in het bezit van het FAIM certificaat (FIDI Accredited International Mover). Zij bieden u zekerheid op het gebied van professionaliteit en internationale expertise. Bij internationaal verhuizen kunt u zich geen risico veroorloven, dus kies voor een van de FIDI leden.

Meer informatie over FIDI Global Alliance en het FAIM certificaat kunt u vinden op de website van FIDI Global.