070-2401788

Voerman International B.V.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Voerman International een marktleider in de internationale verhuisindustrie. Wij regelen alles voor werknemers die voor zakelijke doeleinden naar het buitenland verhuizen – in opdracht van corporate klanten: van het pakken van de goederen, het internationale transport over zee, via de lucht of over land en de douaneformaliteiten. Daarnaast verzorgen wij o.a. relocation services, zoals hulp bij het vinden van een woning en school, verzekeren van de verhuisgoederen en logistieke services, zoals opslag.

Jaarlijks coördineren wij meer dan 10.000 verhuizingen voor meer dan 125 multinationals wereldwijd.

Ons doel is om onze klanten te ontlasten van werk en stress tijdens deze hectische periode Dit doen wij altijd met zorg en een persoonlijke aanpak die door onze klanten zeer gewaardeerd wordt. De gemiddelde klanttevredenheid van Voerman International is een 8,8 op 10.

Voerman International heeft haar hoofdkantoor in Den Haag en kantoren in Praag, Moskou, Johannesburg, Kuala Lumpur en Jacksonville. Dankzij ons wereldwijde netwerk van gecertificeerde partners kunnen wij onze klanten bijna overal ter wereld van dienst zijn.

Als technologie gedreven bedrijf erkennen wij de behoefte aan efficiënte communicatiemiddelen en technologische oplossingen binnen de sector. Daarom werken we met verschillende IT-tools om alle punten in het verhuisproces met elkaar te verbinden. Naast het faciliteren van een soepel verhuisproces, ondersteunt onze digitale aanpak ook onze duurzame ambitie.

Het is van toegevoegde waarde om lid te zijn van FIDI, omdat wij erkend worden als gecertificeerde verhuispartner door het behalen van de gestelde kwaliteitsnormen. Door het FIDI-netwerk kiezen wij onze gecertificeerde verhuispartners, zodat wij onze klanten, zowel lokaal als wereldwijd, met een uitstekende kwaliteit kunnen bedienen.

Voerman International B.V.