070-2401788

Topmovers/Van Der Ent/Kuster Koot

Al sinds 1922 is de Van der Ent Group actief. Begin vorige eeuw is het allemaal begonnen met een paard en wagen in Rhoon. Daniël van der Ent bracht toen kratjes limonade van Rhoon naar Rotterdam Katendrecht als bode wat ‘destijds een wereldreis’ was. Langzaam groeide dit uit tot een echt bedrijf, dat in 1928 de officiële naam Van der Ent Transport & Verhuizingen ging dragen en daarmee de voorloper was van de huidige Van der Group.

Onder leiding van Piet van der Ent Sr. de (2e generatie) groeide het verhuisbedrijf uit tot een van de toonaangevende verhuisbedrijven van Nederland. In 1983 hebben de zoons Daan en Dirk van der Ent (3e generatie) het stokje weer over genomen van hun vader. Anno 2018 wordt het bedrijf door Christiaan van der Ent (4e generatie) gerund. Wij kunnen daarom zeggen dat we een echt familie bedrijf zijn!

Wij hebben vestigingen in Spijkenisse en Den Haag. Elke dag staan onze enthousiaste en gediplomeerde medewerkers voor u klaar!

De Van der Ent Group biedt meerdere services. Denk aan lokale verhuizingen, internationale verhuizingen, kantoor verhuizingen, meerdere soorten opslag waaronder inboedel opslag, en logistiek.

Een internationale verhuizing kan een stressvolle en ingrijpende gebeurtenis zijn.

Voor een zorgeloze afwikkeling is het van belang om met betrouwbare partners zaken te doen.

Door gebruik te maken van het FIDI netwerk weten wij in elk land dezelfde kwaliteit te waarborgen.

Topmovers/Van Der Ent/Kuster Koot