070-2401788

Schmidt Global

Wij zijn Schmidt Global Relocations, betrokken specialisten die uw internationale verhuizing tot in de details verzorgen.

Schmidt Global Relocations is in 2008 opgericht als specialist op het gebied van Zwitserland. Al snel werd de dienstverlening uitgebreid en kunnen wij ons omschrijven als een specialist op het gebied van Europese verhuizingen. Met eigen wagens en mensen rijden wij door bijna alle landen in Europa. Naast Europese verhuizingen is Schmidt Global Relocations ook gespecialiseerd in groupage zendingen wereldwijd samen met onze betrouwbare internationale partners, zowel import als export.

Hoe we dat doen? Onze persoonlijke Move Managers regelen alles voor u, van de planning tot het papierwerk en van de zorg voor uw piano tot uw last minute verzoeken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd een perfecte oplossing. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen.

Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden.

Zo garanderen wij dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming.

Dat noemen wij “Guiding your way Home”.

Ons volledige dienstenpakket

– Internationale verhuizingen

– Nationale verhuizingen

– FCL zendingen

– LCL zendingen

– Groupage

– Luchtvracht

– Meubeltransport

– Auto transport

– Opslag

– Personal move managers

– Relocation platform

Aangesloten zijn bij FIDI heeft zowel voor ons als internationaal verhuisbedrijf als voor onze klanten vele voordelen, allereerst helpt het ons om als organisatie verder te professionaliseren.Je wordt door de strenge toelatingseisen immers ‘gedwongen’ om de kwaliteit en processen te verbeteren. We hebben de verschillende processen in kaart gebracht, gedigitaliseerd én geoptimaliseerd.

Daarnaast worden we dankzij het FAIM-certificaat zichtbaar in een markt waar we eerst geen toegang tot hadden. FIDI opent voor ons de weg naar een groter netwerk. Een ontwikkeling waar we heel blij mee zijn.Een heel groot voordeel van het lidmaatschap bij FIDI is het grote trainingsprogramma dat zij aanbieden voor kantoor- en uitvoerend personeel. Zo kunnen we de kwaliteit van ons hele team naar een nog hoger niveau brengen.

Verhuizen met een FIDI-verhuisbedrijf heeft ook voor de klanten van Schmidt Global Relocations grote voordelen. Onze klanten zijn dankzij het FAIM-certificaat verzekerd van een kwalitatief hoge verhuizing. Dus wanneer je een FIDI-bedrijf kiest, kan je gerust zijn dat de verhuizing op de meest professionele manier wordt uitgevoerd. Zij hebben de ervaring, de kennis én de resources om het tot een succes te maken.

Schmidt Global – Uw internationale verhuizing tot in de details verzorgd (schmidt-global.nl)