070-2401788

Santa Fe Relocation Services

Santa Fe Relocation biedt professionele verhuisdiensten van ongeëvenaarde kwaliteit, alle deskundig ontworpen om een naadloze verhuistraject te bieden. Of u nu lokaal verhuist of naar een ander land, wij gaan altijd verder dan dat om uw verhuizing zo stressvrij mogelijk te maken.

Vertrouw op ons om de beste verhuisdiensten te leveren

  • Een one-stop verhuisbedrijf dat een naadloze verhuiservaring biedt
  • Eenvoudige, efficiënte en op maat gemaakte verhuisdiensten
  • De allerbeste kwaliteit in overeenstemming met onze ISO-geaccrediteerde Perfect Move-methodologie. Onze verhuisdiensten zijn FIDI FAIM Plus geaccrediteerd, de hoogste standaard beschikbaar voor een internationaal verhuisbedrijf
  • Een toegewijd team van verhuisdeskundigen die echt om u geven
  • Innovatieve verhuisoplossingen om verhuizingen snel in gang te zetten en de individuele status van ons dienstenaanbod te volgen. Inclusief virtuele pre-move consultaties en klanttevredenheidsrapportages.
  • Van huis naar nieuw huis en verder – we dekken het hele verhuistraject dankzij ons brede scala aan aanvullende verhuisdiensten.
  • Santa Fe Relocation is een wereldwijd opererend mobiliteitsbedrijf dat gespecialiseerd is in het beheren en leveren van kwalitatief hoogwaardige verhuisdiensten over de hele wereld.

– Onze diensten omvatten het gehele relocation traject, van verhuizing, immigratie, bestemmingsdiensten, compensatie en onkosten management, tot volledige assignment management oplossingen. Onze teams leveren wereldwijd aan een constant hoge standaard via onze eigen activiteiten in geselecteerde landen en via ons netwerk van goedgekeurde partners wereldwijd.

Wij zijn er trots op deel uit te maken van FIDI-NL en daarmee onze topkwaliteit onder de beste internationale verhuizers in Nederland te bewijzen.

Santa Fe Relocation Services