070-2401788

Atlas International Movers B.V.

Atlas Verhuizingen is een bekroond internationaal verhuisbedrijf, in privébezit en 100% onafhankelijk.

Wij hebben vestigingen in Amsterdam en Zürich en leveren onze diensten wereldwijd.

De toewijding, kennis en flexibiliteit van onze medewerkers, hun persoonlijke benadering en oog voor detail zijn het succes van onze organisatie.

Onze klanten zijn voornamelijk corporate accounts, relocation bedrijven en particuliere klanten die ons hebben geselecteerd op basis van onze flexibiliteit, compliance, kennis en hoog niveau van klantenservice.

Onze kernfocus is het leveren van ongeëvenaarde verhuisdiensten aan onze klanten over de hele wereld.

Om dit te bereiken werken we samen met onze Fidi-partners die de beste lokale diensten leveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en ervoor te zorgen dat we voldoen aan de lokale regels en voorschriften.

Atlas International Movers levert voornamelijk volledige internationale verhuisservices van deur tot deur. Naast internationale verhuisservices verzorgen we ook enkele lokale verhuizingen voor bestaande klanten, verzorgen we kantoorverhuizingen voor bestaande zakelijke klanten en richten we hotels in.

Waarom Fidi? Atlas Verhuizingen heeft besloten zich aan te sluiten bij FIDI omdat we diensten van hoge kwaliteit aanbieden en het erg belangrijk vinden om samen te werken met bedrijven wereldwijd die vanuit dezelfde filosofie werken. Alle bij FIDI aangesloten bedrijven hebben één ding gemeen: hun hoge kwaliteit van dienstverlening – en dat kunnen ze bewijzen. Onszelf meten aan de hoogste industrienormen en proberen deze te overtreffen is een uitdaging voor ons allemaal bij Atlas Verhuizingen, ook het betalingsbeschermingsplan is een element waar we veel waarde aan hechten voor onze klanten en onszelf.

Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten de beste internationale verhuisservice ervaren die beschikbaar is, wat alleen kan worden bereikt door samen te werken met de beste partners over de hele wereld.

Atlas International Movers B.V.